Hej Gråhundsvänner!

Här kommer en kort presentation av mig som ny ordförande i Svenska Gråhundklubben sedan en dryg månad.

Jag heter Kenneth Carlsson och bor i en by utanför Hultsfred i Småland. Jag har haft gråhundar sedan slutet av sjuttiotalet och har för tillfället tillsammans med min särbo, Marie, tre Gråhundar, två Basset Petit och en Bajersk Viltspårhund. Jag är ”sjukpensionär” så hela mitt liv kretsar kring jakt, hundar och skytte.

Det är en ny erfarenhet att komma in som ordförande i en rikstäckande förening där styrelsemedlemmarna är utspridda över hela riket och de tre möten vi haft hit tills har hållits via messenger och telefon. Jag kan efter de möten vi haft konstatera att det finns mycket energi och ett stort engagemang i styrelsen så känslan är mycket positiv. Det var meningen att vi skulle haft ett fysiskt möte i samband med mässan i Tullgarn men det gick i stöpet på grund av covid-19 pandemin. Vi får hoppas att pandemin snart klingar av och att livet kan återgå till det normala igen. Jag ser verkligen fram emot att träffa och lära känna övriga styrelsemedlemmar personligen så snart som möjligt.

Nu när så gott som alla officiella verksamheter är inställda så ägnar jag min tid åt övningsskytte, spår-, cykel- och dressyrträning med hundarna.

Ha det gott

Kenneth Carlsson

Ordförande Svenska Gråhundklubben