Helgen 21 – 22/4 – 2018 har klubben hyrt Älgparken Mo:s träningshägn utanför Ockelbo för en kombinerad medlemsträff och träningshelg, det finns plats för 12 hundar och platserna lottas om det blir fler anmälningar än 12.
Passa på och släpp unghunden under kontrollerade former eller om ni har en hund som haft svårt att komma igång så är det ypperligt tillfälle till träning.

Varje hund får 2 släpp per dag (förmiddag-eftermiddag), ca 20 min långa alltså totalt 4 släpp på en helg. Vill man fördela dessa släpp på flera hundar inom familjen är det inget problem. Ex kanske man har 2 hundar och vill ha två släpp per hund istället under helgen. Första släpp 08:30 lördag morron.
Pris 1500kr/person

I priset ingår del i 4-bädds stuga fredag-söndag. Det finns 4st 4-bädds stugor samt uttag och plats finns om man vill ha husvagn eller husbil. Vi har tillgång till grillkåtan hela helgen där det ryms 30 personer. Middag lördag ingår.
Om ni nu inte kommer med i lottningen så är ni hjärtligt välkomna att komma dit och vara med under dagen och kvällen för trevlig samvaro med mycket hundprat.

Anmälan innan 9/4 – 17 till Roland Pahkala (helst via mail) 
roland.pahkala@svenskagrahundklubben.se
Tel: 070-269 79 79 

Länk till älgparken: www.algparken.se