U: NO J(LÖ)CH, Ristjernet’s Eira, NO36705/15, HD A
u: SE J(LÖ)CH, NO J(LÖ)CH, Høgåsknappens Tuuli, NO38784/09
e: FI JCH, Retakan Kuti, FI24718/12

E: FI JCH, Havukkamäen Jope, FI47776/13, HD A
u: FI JCH, Kuusitien Veeruska, FI16125/09
e: FI JCH, Kinnarin Julli, FIN27330/07

Etter 7 år uten valpekull på Høgåsknappen så skal vi prøve å få til et valpekull i løpet av våren, noe vi alle ser frem til!

Våres Ristjernets Eira har blitt ei stabil bra jaktbikkje og gikk 4 strake 1.premier på jaktprøver i fjor høst og kan nå kalle seg Norsk Jaktchampion. Vi vil gjerne føre disse genene videre da hun har mye bra egenskaper i seg og ikke minst at hun kommer fra begge våre gamle tispelinjer som vi har hatt mye glede av tidligere😊

Hennes makker er fra Finland og heter FIJ(L)CH Havukkamäen Jope, som ble hentet fra Finland til Norge sommeren 2016 og som eies av Bjørn Ole Gleditch i Sandefjord.

Jope har mange gode nedarvere i stamtavla si og han bruker også natta til å jage elg. Han har gode søk og flink til å stille elgen i uttaket, han er snil og rolig med stabil psyke. Her blir det valper med veldig mye jaktlyst, stabil psyke og snille familiehunder! Selges kun til aktive løshundfolk som gir hunden mulighet til å bli god.

Med hilsen
Høgåsknappen
PT Grundt
004793055847