Svenska Gråhundklubben önskar att få med en Gråhund under dessa dagar, har vi några intresserade?

 

Angående medverkan i Stockholm Hundmässa 2017, inledning.

Jag önskar
Din och dina hundars hjälp i vår inledning av finalerna på Stockholm Hundmässa 16-17 december 2017. Årets tema är Vikingar och årets maskot är västgötaspets.

Så här går det till
Jag har tänkt mig årets inledning som en kortfattlig berättelse om Vikingarna. Presenterad på isländska och engelska. Under sagans gång fylls finalringen med den personal som arbetar i finalringen – klädd i vikingakläder samt hundförare med olika raser – raser som passar till temat.

Min ambition är att först och främst få med norsk älghund grå, västgötaspets, isländsk fårhund, skotsk hjorthund, irländsk varghund och wels corgi. Eventuellt några fler raser? Inga valpar utan samtliga hundar ska vara fyllda 9 månader och ha fullgod vaccination.

För att varje ekipage ska bli så synligt som möjligt är min önskan en person per ras och minimum två st hundar per ras. Ju fler desto bättre och häftigare!

Tider
Vi kommer att repetera med samtliga deltagare fredag den 15 december kl 18.00 på Stockholmsmässan. Repetition är obligatorisk för alla så att både hundar och förare känner sig säker på sin roll inför den förväntansfulla publiken.
Agerandet är enkelt och ni kommer inte att varken säga eller göra något mer än gå fram till en viss punkt med hundarna samt en gemensam utgång. Beräknad tid både lördag och söndag är 15.00 – 15.15 med samling senast 14.30.

Klädsel – ber jag att få återkomma till men vi ska göra den så tidsenlig och enkel som möjlig.

Som tack får ni:
Förutom en lite annorlunda dag bjuder vi på lunch båda dagarna. Ni bestämmer om ni vill äta i restaurangen, där inga hundar har tillträde. Ni kan också välja lunchkuponger som gäller på alla övriga restauranger på mässan – där ni på de flesta ställen kan ha med hund. Ni får också möjlighet att under dagarna besöka vårt funktionärsrum med dryck och enklare förtäring. Entrébiljett för hund och förare samt betald parkering.

Hoppas att få din hjälp och tacksam om du med vändande post kan svara mig ja eller nej!

På förhand tack!
 
Svenska Kennelklubben
 
Hans Rosenberg