Hej Alla medlemmar!

Äntligen, efter många års kämpande fram och tillbaka med olika aktörer, så har vi nu fått igång vår nya hemsida!
Känns som ett otroligt stort lyft, detta är något vi velat ge er medlemmar under en lång tid!

Sidan är dock fortfarande under uppbyggnad, så vi ber om överseende med att alla kategorier inte är fyllda med information ännu. Vi har fokuserat på att få färdigt de kategorier vi ansett har störst användning för er medlemmar. Vi kommer löpande fylla på vår nya hemsida.
Under en övergångsperiod så kommer den gamla hemsidan fortfarande fungera. Så känner ni att ni saknar något på nya hemsidan som vi ännu inte hunnit föra över, så kan ni fortfarande besöka gamla sidan här: http://svenskagrahundklubben.se/old/

Vi önskar att ni säger ifrån om något inte fungerar som det ska, det är väldigt viktigt för oss.

Jag hoppas att ni ska få nytta av er nya hemsida!

Mvh Linnéa med styrelsen.

 

600805_3144358705736_70457978_n