Hej alla medlemmar och gråhundsvänner!

Jag heter Jörgen Olsson bor i Årjäng, värmland.och har Forsvikenskennel. Jag blev på vårat årsmöte i Överkalix vald till ny ordförande i Svenska Gråhundsklubben. Jag vill börja med att tacka avgående ordföranden Andreas Nilsson för ett otroligt bra jobb med att starta samt leda klubben i dom så svåra första åren. Vet att ni undrat lite till mans varför de inte hänt så mycket, men ni ska veta att det är ett stort jobb som hittills  lagts ned med starta denna rasklubb.

Vi hade som, nämnts, Årsstämman i Överkalix i början av mars 2014, där fick vi två nya styrelsemedlemmar, Per Brant, Borlänge, och Linnea Hansson, Åtvidaberg, två unga hungriga som brinner för rasen.

Jag tycker att vi har fått en bra styrelse som består av både äldre herrar med rutin och yngre förmågor med nya friska tankar Vårat gemensamma mål är att jobba vidare med klubben tillsammans med er medlemmar. Det är nämligen så att det är ni medlemmar som ÄR klubben och vi i styrelsen är bara utvalda att leda och sköta den åt oss, jag ber er därför att vara delaktiga i arbetet med vår kära hundras. Är det någon där ute som känner att du har något att bidra med eller om du har förslag på saker så tveka inte att höra av dig till oss. Ett av årets mål är att anordna det första klubbmästerskapet och en efterlängtad tidskrift.

Slutligen vill jag tacka för förtroendet jag fått, jag ska göra mitt bästa som ordförande för klubben och rasen.

Hoppas vi syns ute på utställningar och mässor i sommar.

Med vänliga hälsningar

Jörgen Olsson